Bitwolk

Antwoorden.

Aan de slag

Overstappen van dienstaanbieder is een hele stap. Wij vinden dat niet alleen veilig werken simpel moet zijn, maar ook de overstap. Daarom hebben we voor jou een aantal handleidingen geschreven. Zo kun je lekker snel en makkelijk aan de slag. Zoals het hoort.

Apparaten

Je wilt je data altijd bij je hebben, daarom helpen we je op weg. Voor de meest gebruikte en geschikte apps hebben we simpele stappenplannen geschreven om ze in te stellen. Helaas bieden niet alle apps support voor maximale veiligheid.

Beveiligd

Onbeveiligd

Beveiliging

Beveiliging staat bij Bitwolk centraal. Daarom helpen we je graag op weg met onze instellingen voor beveiliging.

Onze technieken

Bitwolk maakt veilig online werken simpel. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken om het gewenste resultaat de bereiken. Een eigen platform, versleutelde opslag en end-to-end encryptie. En uiteraard alleen de hoogste encryptiestandaarden.

Abonnementen & gebruikers

Het aanpassen van je abonnement, het beheren van gebruikers of opzeggen. De meest gestelde vragen voor je op een rij.

Kom je er niet uit?

Als je ergens tegenaan loopt en hulp nodig hebt, laat het ons weten. Heb je een nog een tip of toevoeging? Dat horen we ook graag. Stuur een mailtje naar hallo@bitwolk.nl, dan helpen we je graag verder. Veilig een mailtje naar ons sturen? Gebruik dan onze PGP-sleutel.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen