Bitwolk

Account delen.

Het is met Bitwolk mogelijk om je account te delen met anderen. Handig voor als je jouw administratieve e-mailadres wilt delen. Of deze gewoon beschikbaar wilt hebben vanuit je eigen account.

Je stelt het delen altijd in vanuit het account dat gedeeld moet worden. In de accounts waar een gedeeld account aan gekoppeld is verschijnen de mailbox, adresboeken en agenda’s van het gedeelde account. Als je aliassen hebt, worden deze ook gedeeld.

Delen instellen

1. Inloggen

Log in bij Bitwolk met het account dat je wilt delen.

2. Instellingen

Ga vervolgens naar Menu > Instellingen, vul dan je wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

3. Koppelen

Ga naar Jouw account > Koppelingen. Vul het e-mailadres in waarmee gedeeld moet worden en klik op Koppel account.

Delen uitschakelen

1. Inloggen

Log in bij Bitwolk met het account waar je het delen stop wilt zetten. Dit kan zowel vanuit het delende als ontvangende account.

2. Instellingen

Ga vervolgens naar Menu > Instellingen, vul dan je wachtwoord in en klik op Ontgrendelen.

3. Koppelingen

Ga naar Jouw account > Koppelingen. Klik op Ontkoppel achter het account waarmee je het delen wilt stoppen.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen