Bitwolk

Contactenboeken en Agenda's beheren.

Nieuwe aanmaken

Je kunt meerdere agenda's en contactenboeken hebben. De stappen hieronder gelden zowel voor agenda's als contactenboeken.

Voor het toevoegen van een agenda, ga naar Menu > Agenda. Voor het toevoegen van een contactenboek ga naar Menu > Contacten.

1. Bewerken activeren

Klik op Bewerken in de linker kolom.

2. Nieuwe aanmaken

Klik op Nieuw om een nieuwe agenda of contactenboek aan te maken.

3. Naam opgeven

Geef een naam op voor de agenda of het contactenboek.

4. Versleuteling

Wil je het contactenboek of de agenda niet versleuteld hebben, bijvoorbeeld voor gebruik op je iPhone, Mac of PC? Vink dan Encryptie uit.

5. Opslaan

Klik vervolgens op Aanmaken om op te slaan. Sluit daarna het venster voor de nieuwe agenda of contactenboek. Klik uiteindelijk op Stop bewerken in de linker kolom.

Agenda of contactenboek bewerken

Van een bestaand contactenboek of agenda kunnen een aantal eigenschappen aangepast worden. De stappen hieronder gelden zowel voor agenda's als contactenboeken.

Voor het bewerken van een agenda, ga naar Menu > Agenda. Voor het bewerken van een contactenboek ga naar Menu > Contacten.

1. Bewerken activeren

Klik op Bewerken in de linker kolom.

2. Item bewerken

Klik op het potloodicoon achter de agenda of het contactenboek dat je wilt bewerken.

3. Opslaan

klik op Aanmaken nadat je de aanpassingen gemaakt hebt om op te slaan. Sluit daarna het venster voor de agenda of het contactenboek. Klik uiteindelijk op Stop bewerken in de linker kolom.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen