Bitwolk

Apple Mail voor iOS.

Account toevoegen

Om je e-mails te kunnen lezen en versturen vanuit Apple Mail op iOS, moet je jouw Bitwolk account toevoegen. Helaas is het (nog) niet mogelijk om beveiligde e-mails te versturen vanaf je iPad of iPhone.

Let op: Als je versleutelen van binnenkomende e-mail aan hebt staan, kun je deze niet lezen op je iPhone of iPad.

1. Mail-instellingen

Open op je iPhone of iPad de Instellingen en ga naar Mail, Agenda, Contacten.

2. Nieuw account

Kies vervolgens onder Accounts voor Nieuwe account. Klik in het volgende scherm op Anders, en daarna op Voeg mailaccount toe.

3. Gegevens invullen

Vul je naam, Bitwolk e-mailadres en een applicatie wachtwoord in die de rechten heeft voor Mail ontvangen en Mail versturen. Zie Apparaten toevoegen voor hoe je een wachtwoord kunt aanmaken. Klik hierna op Volgende.

4. Inkomende server

Zorg dat IMAP geselecteerd staat. Voer vervolgens bij inkomende post, als hostnaam imap.bitwolk.nl in. Jouw volledige e-mailadres is je gebruikersnaam, en het wachtwoord is het applicatie specifieke wachtwoord.

5. Uitgaande server

Vul bij uitgaande post, als hostnaam smtp.bitwolk.nl in. Je gebruikersnaam en wachtwoord hiervoor zijn hetzelfde als die van de inkomende server.

6. Opslaan

Nadat je dit ingevuld hebt, klik op Volgende. Kies voor alleen e-mail gebruiken en klik op Opslaan.

Klaar

Alle instellingen zijn nu klaar. Vanaf nu kun je op je iPhone of iPad jouw (niet-versleutelde) e-mails lezen en versturen.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen