Bitwolk

Applicatie keuze.

Applicaties

Bitwolk biedt meerdere applicaties aan, waaronder Mail, Contacten, Agenda en Bestanden. Samen vormen deze de complete Bitwolk Suite. Voor iedereen die graag alleen van Bitwolk Bestanden gebruik wil maken, bieden wij dit pakket ook los aan. Zo kun je toch veilig bestanden uitwisselen, zonder je e-mailadres te hoeven verplaatsen.

Complete Suite

Als je de complete Suite afneemt, krijg je van ons een e-mailadres. Als je dat wilt, kun je ook je eigen domein toevoegen en daarmee inloggen en e-mailen. De Suite bestaat nu uit Mail, Contacten, Agenda en Bestanden. Ook alle applicaties die Bitwolk in de toekomst zal aanbieden vallen hieronder. Het is niet mogelijk om accounts onder jouw account aan te maken die alleen Bestanden kan gebruiken.

Alleen bestanden

Als je alleen Bitwolk Bestanden afneemt, registreer je je met je eigen e-mailadres. Je kunt dan alleen van onze bestandsoverdracht gebruik maken. Toekomstige applicaties die bij dit pakket passen, zullen ook hieronder vallen. Het is niet mogelijk om accounts onder jouw account aan te maken die de complete Suite kunnen gebruiken.

Omzetten

Het is op dit moment niet mogelijk om te wisselen van de complete Suite naar alleen Bestanden of andersom. In dit geval raden we je aan contact met ons op te nemen door een mailtje te sturen naar hallo@bitwolk.nl.

Prijzen

Bij Bitwolk betaal je voor de hoeveelheid opslag (GB's) en accounts die je beschikbaar hebt. Hierdoor is er geen verschil in prijs tussen de complete Suite en alleen Bestanden.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen