Bitwolk

Abonnement wijzigen.

Je pakket verkleinen

Bij het kleiner maken van je pakket is het belangrijk om te letten op de quota's, het toekennen van schijfruimte. Wil je graag je huidige pakket kleiner maken dan is het belangrijk hier rekening mee te houden. Wil je bijvoorbeeld van 10 GB naar 5 GB, dan is dit alleen mogelijk wanneer je maximaal 5 GB in gebruik heb toegekend aan een account. Dit kan je beheren in je Bitwolk-account bij Gebruikers in Administratie.

Je pakket groter maken

Kom je erachter dat je toch meer ruimte nodig hebt? Geen probleem, op elk moment is het mogelijk om meer ruimte en gebruikers bij te bestellen. Log in op je Bitwolk-account en ga naar Administratie in het menu. Daar is het mogelijk om bij Abonnementen je abonnementsgrootte aan te passen. Hierin zitten ook gebruikers bij inbegrepen.

Lukt het wijzigen niet?

Heb je onlangs je abonnement verlengt en/of loopt deze bijna af? Dan is het niet mogelijk om je huidige abonnement te wijzigen. Bij openstaande bestellingen geldt dit ook, om verwarring te voorkomen moeten deze eerst zijn afgerond. Bij Administratie onder Bestellingen is de status van openstaande bestellingen terug te vinden.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen