Bitwolk

Welke gegevens Bitwolk van je bewaart.

Waarschijnlijk ben je dankzij de regels van AVG/GDPR benieuwd naar hoe wij omgaan met je gegevens. Daar zijn we erg blij mee! Het is namelijk erg belangrijk. Voor privacy en veiligheid zijn we begonnen. Daarom vertellen we je graag meer over je gegevens en hoe wij daarmee omgaan.

Onze diensten

Natuurlijk slaan we alle gegevens van onze diensten op. Denk aan bestanden, e-mails, agenda afspraak en contacten. Afhankelijk van welke producten je gebruikt. Alle gegevens beheren wij zelf, opgeslagen op Nederlandse bodem en onze eigen infrastructuur. We delen gegevens niet met derden.

Boekhouding

Daarnaast hebben we voor onze boekhouding wat gegevens nodig. We moeten aantonen bij de Belastingdienst dat onze klanten uit Nederland komen. Consumenten ontvangen betaalbevestigingen, daar hebben we minder informatie voor nodig. Zakelijke klanten krijgen een factuur, hiervoor zijn we verplicht een aantal extra dingen te vragen. Alle informatie slaan we beveiligd op en is alleen voor onze boekhouding. Dit moeten we 7 jaar bewaren om te voldoen aan de eisen van de Belastingdienst.

Statistieken

Om onze website te verbeteren registreren we bezoeken. Zo weten we welke pagina’s populair zijn, welke niet, van welke webpagina's bezoekers komen en hoe mensen onze website gebruiken. Dit gaat op basis van anonieme server logs, een registratie welke pagina hoe laat werd opgevraagd en dus geen cookies. Het is niet te herleiden naar personen, we bewaren geen IP-adressen. Zo waarborgen we de privacy van onze bezoekers, maar leren we wel meer over het gebruik van onze website.

Betalingen

Betalingen verlopen via Mollie, een Nederlandse partij die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Zij zijn geen verwerkers van Bitwolk, maar een zelfstandig verwerkingsverantwoordelijke (meer informatie). Lees de privacyverklaring van Mollie als je hierover meer wil weten.

Meer weten?

Dit is in het kort welke gegevens Bitwolk bewaart, wil je echt alle details weten? Dan raden we je aan om onze privacyverklaring te lezen. Staat het daar ook niet in of heb je vragen? Stuur een mailtje naar hallo@bitwolk.nl, we helpen graag.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen