Bitwolk

Browser ondersteuning Bitwolk Bestanden.

Vanwege de technieken die wij gebruiken voor het beveiligen van je bestanden, kunnen wij helaas niet alle browsers ondersteunen. Hieronder hebben wij een lijst opgesteld met welke browsers wij wel en niet ondersteunen, en of er beperkingen gelden.

Deze lijst geldt alleen voor Bitwolk Bestanden en niet voor de overige applicaties.

Internet Explorer

Versie 11 van Microsoft Internet Explorer ondersteunt Bitwolk. Door technische beperkingen tot een bestandsgrootte van 200MB. Dit geldt voor zowel downloaden als uploaden. Oudere versies zijn niet ondersteund. We raden je aan om een browser als Mozilla Firefox te gebruiken. Meer informatie over Firefox.

Edge

Microsoft Edge is ondersteund, vanwege technische beperkingen tot een bestandsgrootte van 500MB. Dit geldt voor zowel downloaden als uploaden.

Firefox

Mozilla Firefox ondersteunt Bitwolk volledig. We raden het gebruik van Firefox aan, vanwege de goede ondersteuning en een eerlijk privacybeleid. Er geldt een limiet van 1GB voor de grootte van je bestanden bij het uploaden en downloaden ervan. Meer informatie over Firefox.

Google Chrome

Google Chrome ondersteunt Bitwolk volledig. Er geldt een limiet van 1GB voor de grootte van je bestanden bij het uploaden en downloaden ervan.

Opera

Opera ondersteunt Bitwolk volledig. Er geldt een limiet van 1GB voor de grootte van je bestanden bij het uploaden en downloaden ervan.

Safari

Versie 11 en nieuwer ondersteunt Bitwolk volledig, oudere versies vanwege technische beperkingen niet. Er geldt een limiet van 1GB voor de grootte van je bestanden bij het uploaden en downloaden ervan.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen