Bitwolk

Terug naar blog

Makkelijker meer bestanden delen.

Update — woensdag 27 juni 2018

Veilig bestanden versturen was al makkelijk. Alleen tot nu was het nog nodig om een zip-bestand te maken als je in één keer meerdere bestanden wilde sturen. Natuurlijk willen we het nog eenvoudiger maken, daarom is het nu mogelijk meerdere bestanden te kiezen. Kies de bestanden of sleep het simpelweg op je openstaande scherm van Bitwolk Bestanden en dan doen wij de rest. Iets vergeten mee te sturen? Geen probleem. Voeg het achteraf toe door de gedeelde map te openen, kies het toe te voegen bestand en klaar ben je. Het is niet nodig om een nieuwe mail te sturen want de link blijft hetzelfde.

Upload meerdere bestanden tegelijk

Verwacht je bestanden terug?

Soms wil je bestanden ontvangen als je iemand iets gestuurd hebt. Goed nieuws, ook dat is nu mogelijk! Geef de ontvanger na het uploaden van je bestanden ook upload-rechten. Deze bestanden staan dan in dezelfde map voor je klaar.

Upload en ontvang bestanden met één link

Hoe je dit doet? Ga naar de gedeelde map in Bitwolk Bestanden, na het uploaden van bestanden kom je daar automatisch op terecht. Open een iemand uit de lijst onder ‘Delen' (wie je wil laten uploaden) en kies bij ‘Toegang’ voor ‘Downloaden en uploaden’. Natuurlijk is alleen ‘Uploaden’ of ‘Downloaden’ ook een optie, vergeet niet op te slaan. Nu is het voor de ontvanger mogelijk om op diezelfde link bestanden terug te sturen. Welke je in dezelfde map ontvangt, zo heb je alles lekker overzichtelijk bij elkaar.

Bestanden ontvangen instellen

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen