Bitwolk

Terug naar blog

Grote platform update.

Update — maandag 27 augustus 2018

Al een flinke tijd hebben we hard gewerkt aan een grote update van ons platform. Met veel verbeteringen en wijzigingen onder de motorkap. Het gaat namelijk om onze systemen die authenticatie (inloggen), two factor authenticatie (2fa), instellingen, quota (verbruik) en bestellingen regelen. De nieuwe versie van ons platform geeft meer flexibiliteit om verder op te ontwikkelen.

Zo gaven sommige klanten aan dat ze alleen Bestanden nodig hebben voor het veilig versturen en ontvangen van documenten. Eerder was het alleen mogelijk om de hele Suite af te nemen, nu niet meer. Het nieuwe systeem geeft ons meer vrijheid voor het inrichten van abonnementen en accounts, ook om in de toekomst nieuwe features en software op te bouwen.

Natuurlijk zijn er ook enkele zichtbare verbeteringen te vinden! Zo is instellingen flink verbeterd en overzichtelijker, het beheren van abonnementen is nu makkelijker én het is mogelijk om een administratief e-mailadres in te stellen. Zo komt alle informatie over bestellingen bij de juiste persoon terecht.

Afgelopen vrijdagavond hebben we deze update doorgevoerd. Normaal gesproken merk je niks van updates en onderhoud, alle diensten blijven gewoon bereikbaar. Dit keer was het wel nodig om een moment voor onderhoud in te plannen. Alles ging goed, de updates, migratie en natuurlijk het uitrollen van de nieuwe versie van ons platform. Onderweg kom je altijd wel wat kleine dingen tegen, maar we waren snel weer online. Nu zijn we klaar voor de toekomst en alweer aan de slag met leuke nieuwe dingen!

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen