Bitwolk

Terug naar blog

Het was een mooi jaar, op naar de volgende.

Nieuws — maandag 24 december 2018

Natuurlijk was dit het jaar van de AVG/GDPR. Iedereen had het erover. Het is voor veel mensen en bedrijven nog steeds zoeken hoe het precies allemaal moet werken. Er is natuurlijk nog veel werk te verzetten, maar het is een mooie stap om bewuster om te gaan met informatie.

Ook hebben we een flinke tijd gewerkt aan een grote update van ons platform, die hebben we in augustus uitgerold. Hierdoor hebben we veel meer flexibiliteit en mogelijkheden om verder op te bouwen en dat is precies waar we mee bezig zijn.

Dat doen we niet alleen. Het mooiste om op terug te kijken is dat onze klanten ook onze partners zijn en met ons meedenken. Vertellen waar ze tegenaan lopen, hoe processen verlopen. Zodat we weten wat er goed gaat en wat niet, hoe we onze producten nog beter kunnen maken. Dat is erg fijn en daar zijn we dan ook iedereen erg dankbaar voor.

Het was een mooi jaar. Samen mooie dingen maken en ervoor zorgen dat veilig werken nog makkelijker is. We zijn met een aantal projecten bezig en kunnen niet wachten om er meer over te vertellen. Voor nu nog heel even geduld. Volgend jaar vertellen we hier meer over en willen we graag weer samen verder leren, verbeteren en timmeren.

Wij hebben er veel zin in, jij ook? Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar gewenst!

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen