Bitwolk

Terug naar blog

Bitwolk Bestanden voor Windows, MacOS en Linux.

Nieuws — donderdag 21 februari 2019

Online applicaties zijn handig, want je hoeft geen apps te installeren. Soms is het toch makkelijker een app te hebben, dan kun je er direct bij, zonder je browser te hoeven openen.

Daarom is er vanaf vandaag de Bitwolk Bestanden app voor Windows, MacOS en Linux. Hiermee verstuur je nog makkelijker bestanden. Start de app, pak een bestand, sleep het erop en klaar. Je hebt een bestand ge├╝pload. Geef aan wat de instellingen zijn voor het delen en je hebt een link om naar iemand te sturen. De ontvanger kan het daarmee, zonder app, gemakkelijk en veilig downloaden.

Probeer het zelf. Download de app, log in en je kan gelijk aan de slag. Heb je nog geen Bitwolk-account? Probeer het een maand gratis.

Automatisch opstarten

Om snel klaar te zijn om bestanden te versturen kan de app automatisch opstarten tijdens het inloggen. De app is actief in de achtergrond, zo hoef je niet te wachten wanneer je de app nodig hebt. Je kunt de app eenvoudig openen via het icoontje in het systeemvak (naast de klok).

Eenvoudig uploaden

Sleep eenvoudig je geselecteerde bestanden naar de app om deze te uploaden. Uiteraard kun je ook vanuit de app de bestanden kiezen.

Windows-gebruikers kunnen ook met de rechtermuisknop op de bestanden klikken en kiezen voor 'Versturen met Bitwolk Bestanden' om de geselecteerde bestanden te versturen.

MacOS-gebruikers kunnen de bestanden ook op het icoontje van de app slepen om ze te versturen.

Uploaden in de achtergrond

De bestanden worden ge├╝pload in de achtergrond. Zo kun je het venster van de app zonder problemen afsluiten. Je ontvangt een notificatie zodra alle bestanden klaar zijn.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen