Bitwolk

Terug naar blog

Logboek en meer updates.

Update — maandag 3 juni 2019

De laatste update over waar we mee bezig zijn is alweer even geleden. Daarom hebben we een korte verzameling gemaakt van waar we mee bezig geweest zijn en wat er binnenkort aan zit te komen. Zo ben je weer helemaal bij en weet je ook wat er komen gaat.

Logboek voor Bitwolk Bestanden

Een tijdje geleden hebben we deze functionaliteit al beschikbaar gesteld, maar we wilden er toch even aandacht aan besteden. Voor alle gebruikers van Bitwolk Bestanden is er nu de mogelijkheid een logboek aan te zetten. Dit logboek verzamelt informatie over wat er met je bestanden gebeurt. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe vaak bestanden gedownload zijn en wie dit gedaan heeft. Hiermee heb je een complete audit trail om te kunnen zien wat er verstuurd is, wanneer en welke link het gedownload heeft.

De informatie in het logboek blijft standaard bewaard zolang je abonnement loopt. Omdat wij veel om jouw privacy geven heb je als gebruiker uiteraard de mogelijkheid deze informatie handmatig te verwijderen. Ook kun je zelf instellen welke informatie verzameld moet worden in het logboek.

Verbeteringen grote bestanden

Niet alle browsers werken hetzelfde. Hierdoor is er een verschil in hoe groot de bestanden kunnen zijn die je veilig verstuurt met Bitwolk en soepel dit werkt. Voor up-to-date versies van Mozilla Firefox, Google Chrome en Opera hebben we verbeteringen doorgevoerd waardoor het veilig versturen van je bestanden nu veel soepeler werkt. Ook het downloaden in deze browsers is verbeterd.

Voor alle browsers gelden vanwege technische beperkingen nog wel limieten. Meer informatie is te vinden op onze pagina over browser ondersteuning voor Bitwolk Bestanden.

Binnenkort te verwachten

We altijd bezig met verbeteringen doorvoeren aan ons platform. Waar we op dit moment onder andere mee bezig zijn is het kunnen valideren van downloaders. Je vult het e-mailadres van de ontvanger in en voordat het bestanden gedownload kan worden moet de downloader valideren dat hij of zij eigenaar is van dat e-mailadres. Zo weet je zeker dat je bestanden niet per ongeluk doorgestuurd worden.

Daarnaast zijn we bijvoorbeeld ook bezig met het automatisch kunnen versturen van SMSjes of e-mails met het gegenereerde wachtwoord voor je bestanden. Dat scheelt jou werk en maakt het veilig bestanden versturen nog makkelijker.

We zijn nog met veel meer leuke en mooie dingen, maar daar zeggen we nu nog niets over. Nieuwsgierig? Houd dan onze blog in de gaten of volg ons op LinkedIn of Twitter voor updates.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen