Bitwolk

Terug naar blog

Bitwolk Bestanden voor Outlook.

Update — donderdag 29 augustus 2019

Voor alle Outlook voor Windows gebruikers is het veilig versturen van bestanden weer een beetje makkelijker geworden. Vanuit Outlook zelf kun je nu bestanden uploaden naar Bitwolk door gebruik te maken van onze add-in.

Tijdens het opstellen van je e-mail klik je eenvoudig op de Bitwolk knop om bestanden toe te voegen. Daarna kun je eventueel de instellingen voor je bestanden aanpassen en kun je ze uploaden. De link voor de ontvanger wordt automatisch aan je e-mail toegevoegd, en je bestanden worden veilig en versleuteld in je kluis gezet terwijl je jouw e-mail typt. Het werkt net als de Bitwolk Bestanden app, maar dan helemaal vanuit Outlook.

Upload meerdere bestanden tegelijk

Installatie

Om gebruik te kunnen maken van onze Outlook add-in heb je Office 2016 nodig, bijvoorbeeld via een Office 365 abonnement. Daarnaast heb je de Bitwolk Bestanden app nodig, daarin wordt het account ingesteld met jouw persoonlijke sleutelbos. Hoe je deze app installeert en instelt lees je in de eerste vier stappen van onze handleiding.

Om de Outlook add-in te installeren download je deze via de onderstaande link. Voer vervolgens het installatieprogramma uit door deze te openen. Het installatieprogramma zal controleren of de juiste versie van Outlook aanwezig is en zal de Bitwolk add-in vervolgens installeren. De Bitwolk add-in wordt automatisch ge├╝pdatet wanneer er nieuwe versies zijn, zodat je altijd up-to-date bent.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen