Bitwolk

Terug naar blog

Automatisch wachtwoorden versturen voor Bestanden.

Update — dinsdag 29 oktober 2019

De meest veilige manier om bestanden te versturen is met een wachtwoord op de deel-link. Zo voorkom je bijvoorbeeld het per ongeluk lekken van je bestanden als de e-mail met de link erin wordt doorgestuurd. Voor maximale veiligheid verstuur je dit wachtwoord op een andere manier dan je de link naar de bestanden verstuurd. Bijvoorbeeld per SMS als je de link per e-mail verstuurt. Als iemand anders dan de e-mail te lezen krijgt, is het wachtwoord nog veilig.

Om dit te makkelijker te maken, kun je bij Bitwolk sinds kort je gegenereerde wachtwoorden automatisch laten versturen. Je hoeft alleen maar het mobiele telefoonnummer of het e-mailadres van de ontvanger in te vullen. Zodra je de deel-link opslaat wordt het wachtwoord automatisch voor je verstuurd.

Automatisch het wachtwoord versturen met Bitwolk Bestanden

Tegoed

Het automatisch versturen van wachtwoorden kost tegoed uit je account. Standaard krijg je er 100 per 10GB opslag per jaar gratis. Deze worden gedeeld tussen alle gebruikers onder je account. Bij Instellingen kun je zien hoeveel tegoed je nog hebt.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen