Bitwolk

Terug naar blog

Bitwolk beëindigt dienstverlening

Update — donderdag 22 oktober 2020

Sinds de lancering van Bitwolk in 2016 hebben we altijd de gegevens van onze klanten beschermd door onze op veiligheid gerichte dienstverlening. Helaas komt daar aan het eind van 2020 een einde aan. Op 30 december 2020 stopt Bitwolk met haar dienstverlening.

Wij waarderen het vertrouwen dat je ons gegeven hebt door klant bij ons te worden en Bitwolk af te nemen. We vinden het jammer dat we afscheid moeten nemen van onze trouwe klanten.

Hoe verder?

Op 30 december 2020 sluit Bitwolk haar deuren. Tot deze tijd loopt je abonnement door. Ook als deze tussen nu en 30 december 2020 zou verlopen. Zo willen we je de tijd geven een alternatief te vinden en je gegevens te verhuizen indien van toepassing.

Als je abonnement nog zou doorlopen na 30 december 2020, dan wordt deze automatisch stop gezet. We zullen in de eerste helft van november de resterende abonnementsgelden terugstorten en een creditfactuur opsturen.

Jouw gegevens

Uiteraard geven we veel om je privacy en de veiligheid van je gegevens. Daarom zullen we na het stopzetten van de dienstverlening al jouw gegevens wissen en alle datadragers fysiek vernietigen. Zo ben je er zeker van dat jouw gegevens alleen van jou zijn.

Je gegevens zijn na 30 december 2020 dus niet meer toegankelijk en zullen dan verwijderd worden.

Veelgestelde vragen

Hieronder hopen we je antwoord te kunnen geven op de vragen die je hebt over het beëindigen van onze dienstverlening.

Ik heb een maandabonnement. Wanneer stopt mijn abonnement?

Als je iedere maand je abonnement verlengt, stopt dat automatisch. Je hoeft hier dus niets voor te doen. Wij verlengen je abonnement nog één keer, tot en met 30 december 2020 om 23:59. Deze verlenging is kosteloos om je de tijd te geven eventuele gegevens te verhuizen.

Ik heb een jaarabonnement. Wanneer stopt mijn abonnement?

Als je jouw abonnement hebt verlengd met een jaar, dan beëindigen we dit abonnement automatisch per 30 december 2020 om 23:59. Je hoeft hier dus niets voor te doen.

Ik heb een jaarabonnement. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Ja, iedereen met een jaarabonnement zullen we de resterende abonnementsgelden terugstorten. Je ontvangt hiervoor ook creditfactuur voor in je administratie. Dit gebeurt in de eerste helft van november.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Na het stopzetten van onze dienstverlening zullen wij al jouw gegevens verwijderen. Alleen de administratieve gegevens die wij moeten bewaren om aan de wet de voldoen zullen we behouden. Uiteraard wordt dit veilig opgeslagen om jouw privacy te beschermen. De gegevensdragers waarop de je gegevens hebben gestaan zullen we fysiek vernietigen.

Je gegevens zijn na 30 december 2020 dus niet meer toegankelijk en zullen dan verwijderd worden.

Kan ik mijn gegevens eerder verwijderen?

Ja, je kunt je abonnement op ieder moment stopzetten en je gegevens laten verwijderen. Dit kan vanuit je Bitwolk-beheersaccount, log hierop in en ga naar Administratie in het menu. Het opzeggen is te vinden onder Abonnementen. Hier kun je ook direct je gegevens laten verwijderen.

Heb je vragen?

Staat je vraag er niet bij? Dan kun je uiteraard een e-mailtje sturen naar hallo@bitwolk.nl.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen