Bitwolk

Wij maken veilig makkelijk.

Wij geloven in eerlijk en veilig. Daarom ontwikkelen we alle Bitwolk producten vanuit veiligheid en privacy. Zo kan je altijd bij je gegevens en werken zoals je gewend bent. Zonder je zorgen te maken over lekken en meekijkende partijen.

Bitwolk Bestanden

Bestanden

Eenvoudig bestanden versturen en ontvangen, zonder dat er iemand meekijkt. Perfect voor gevoelige gegevens en documenten met research, financiën en persoonsgegevens.

Meer informatie

Bitwolk Mail

Mail

In e-mails bespreek je veel, ook gevoelige zaken, daarom is het belangrijk dat deze veilig zijn en niemand behalve jij ze leest. Wij zorgen daarvoor.

Meer informatie

Bitwolk Agenda

Agenda

Het maken van afspraken is iets wat je overal wil doen. Daarom synchroniseert het overal, en is het mogelijk om gedeelde agenda’s te maken. Handig voor een team, vergaderruimte of thuis.

Meer informatie

Bitwolk Contacten

Contacten

Voor het bijhouden van al je contacten is een contactenboek handig. Deze is te synchroniseren tussen je e-mailprogramma, telefoon(s) en computers. Zo heb je altijd iedereen bij de hand.

Meer informatie

Meer is onderweg.

Meer is onderweg.

Bij Bitwolk zijn we altijd bezig met het verder ontwikkelen van onze diensten. Er is veel onderweg en alles wat we aan nieuwe functionaliteiten toevoegen krijg je er gratis bij.

Prijzen.

Gewoon alles inbegrepen, wel zo makkelijk.

  • 10 GB — Per gebruiker
    € 10 p/m of € 100 per jaar

Betaal per jaar en krijg twee maanden gratis. Het abonnement is inclusief bestanden, e-mail, agenda en contactenboek. Je totale verbruik is de opslag van alle applicaties bij elkaar en elke GB bevat 1024 MB (het zijn gibibytes).

De prijzen zijn per gebruiker, inclusief transactiekosten en BTW. Een gebruiker is een persoonlijk e-mailadres (naam@domein.nl), e-mailaliassen zijn gratis (bijvoorbeeld adressen voor groepsgebruik zoals administratie@domein.nl).

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen