Bitwolk

Veilig bestanden ontvangen met Bitwolk

Bestanden ontvangen.

Maak mappen om bestanden veilig in te ontvangen (ook niet van Bitwolk-gebruikers). Voor het uploaden van de bestanden versleutelen we alle gegevens, zodat niemand meekijkt. Handig voor het ontvangen van gevoelige gegevens.

Veilig bestanden versturen met Bitwolk

Bestanden versturen.

Grote bestanden veilig versturen, ook naar niet Bitwolk-gebruikers. Wij zorgen ervoor dat alles voor het versturen is versleuteld. Dat betekent dat alleen jij en de ontvanger toegang hebben tot de bestanden.

Bitwolk Bestanden

Veilig op één plek.

Bij ons staat privacy en veiligheid altijd centraal. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat niemand meekijkt, maar wel met het gemak van de cloud. Alles op één plek, waar je altijd bij kan.

Veilig bestanden versturen met Bitwolk

In eigen stijl.

Laat het passen bij je bedrijf, stel met gemak een eigen beeld in. Of meerdere, voor een verrassende afwisseling.

Bitwolk Bestanden app voor Windows, MacOS en Linux

Desktop app.

Maak het versturen nog makkelijker met de app voor Windows, MacOS en Linux. Eén keer slepen, één keer klikken en je bent klaar. Outlook voor Windows gebruikers kunnen met de Outlook add-in ook direct vanuit Outlook bestanden veilig versturen.

Meer informatie

Zet het logboek aan om te zien door wie en wanneer je bestanden gedownload zijn.

Optioneel logboek.

Zet het logboek aan om te volgen wat er met je bestanden gebeurt. Zo kun je bijvoorbeeld zien of en wanneer ze gedownload zijn en door wie. Ook als de bestanden al verlopen zijn.

 • Beveiligde opslag, versleuteld in je eigen kluis

  Beveiligde opslag

  Alle gegevens slaan we versleuteld op in je eigen kluis. Om er zeker van te zijn dat niemand meekijkt.

 • Nederlandse cloud, een eigen platform

  Opgeslagen in Nederland

  We hebben een eigen platform en werken met Nederlandse partners. Niets verlaat Nederland.

Prijzen.

Gewoon alles inbegrepen, wel zo makkelijk.

 • 10 GB — Per gebruiker
  € 10 p/m of € 100 per jaar

Betaal per jaar en krijg twee maanden gratis. Het abonnement is inclusief bestanden, e-mail, agenda en contactenboek. Je totale verbruik is de opslag van alle applicaties bij elkaar en elke GB bevat 1024 MB (het zijn gibibytes).

De prijzen zijn per gebruiker, inclusief transactiekosten en BTW. Een gebruiker is een persoonlijk e-mailadres (naam@domein.nl), e-mailaliassen zijn gratis (bijvoorbeeld adressen voor groepsgebruik zoals administratie@domein.nl).

Prijzen.

Gewoon alles inbegrepen, wel zo makkelijk.

Alleen wat je nodig hebt.

Alle pakketten zijn inclusief bestanden en optioneel e-mail, agenda en contactenboek. Pakketten stel je zelf samen door de nodige opslag en het aantal gebruikers te kiezen. Zo betaal je nooit teveel en uitbreiden is altijd mogelijk. De eerste maand is gratis, meld je aan om het zelf vrijblijvend te ontdekken.

De kleine lettertjes.

Alle prijzen zijn inclusief transactiekosten en exclusief BTW. Een gebruiker is een persoonlijk e-mailadres (naam@domein.nl) waarmee ingelogd wordt, Bitwolk Mail e-mailaliassen worden niet gezien als gebruikers. We verlengen je abonnement automatisch met een maand als deze afloopt. Elke GB bevat 1024 MB.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten, een online demo aanvragen of hulp met overstappen? We helpen graag. Neem contact ons op, stuur een mail naar hallo@bitwolk.nl of bel 053 36 90 5 95.

Lever je ICT-diensten? We werken graag samen, kopje koffie?

82,65
euro per jaar
Dat is 82,65 euro per gebruiker per jaar (100 euro incl. BTW).
ZZP
Enterprise
1 Gebruikers
10 Opslag

Bestanden

Mail

Agenda

Contacten
MeerMeer is onderweg, dat zit er gratis bij.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen