Bitwolk

Bitwolk Bestanden app.

Voor iedereen die regelmatig bestanden verstuurt biedt Bitwolk een app voor Windows, MacOS en Linux. Verstuur bestanden met één keer slepen en één keer klikken.

Hieronder vind je de installatiebestanden voor de verschillende platformen. Om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen hebben we een korte handleiding geschreven.

Linux-gebruikers moeten het bestand eerst execute rechten geven voordat het uitgevoerd kan worden.

Features

Eenvoudig uploaden

Sleep eenvoudig je geselecteerde bestanden naar de app om deze te uploaden. Uiteraard kun je ook vanuit de app de bestanden kiezen.

Windows-gebruikers kunnen ook met de rechtermuisknop op de bestanden klikken en kiezen voor 'Versturen met Bitwolk Bestanden' om de geselecteerde bestanden te versturen.

MacOS-gebruikers kunnen de bestanden ook op het icoontje van de app slepen om ze te versturen.

Meerdere accounts

De app biedt ondersteuning voor het gebruik met meerdere accounts. Je kiest tijdens het aanmaken van je link welk account je wilt gebruiken voor de geselecteerde bestanden. Zo hoef je nooit uit en weer in te loggen.

Uploaden in de achtergrond

De bestanden worden geüpload in de achtergrond. Zo kun je het venster van de app zonder problemen afsluiten. Je ontvangt een notificatie zodra alle bestanden klaar zijn.

Automatisch opstarten

Om snel klaar te zijn om bestanden te versturen kan de app automatisch opstarten tijdens het inloggen. De app is actief in de achtergrond, zo hoef je niet te wachten wanneer je de app nodig hebt. Je kunt de app eenvoudig openen via het icoontje in het systeemvak (naast de klok).

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen