Bitwolk

Over ons.

Wij geloven in eerlijk en veilig

Bij ons staat privacy en veiligheid altijd centraal. Wij doen er alles aan om je gegevens alleen voor jou toegankelijk te maken. Wij vinden dat online werken veilig en makkelijk moet zijn. Voor iedereen.

'Je gegevens overal, alleen voor jou.'

Onze dienst is zo veilig, dat zelfs wij je gegevens niet kunnen inzien. We zijn Nederlands en hebben daardoor we niets te maken met buitenlandse bedrijven, regelgevingen en nieuwsgierige veiligheidsdiensten. We volgen de Nederlandse en Europese wetgeving.

Waarom is dit zo bijzonder?

De laatste jaren zijn er veel onthullingen geweest over hoe onze privacy geschonden wordt, door zowel overheden als bedrijven. Het risico is het grootst als je gegevens worden verwerkt of opgeslagen door partijen met buitenlandse banden. Vooral bij gratis diensten is dit het geval. Je 'betaalt' dan vaak met de informatie die deze partij over jou verzamelt. Omdat deze informatie vaak verhandeld wordt, heb je geen zicht op bij wie het uiteindelijk terecht komt.

Wij vinden dat je priv├ęzaken van jou zijn. Bij ons kun je een abonnement nemen, dan zorgen wij ervoor dat al je gegevens veilig opgeslagen staan en je altijd alles bij je hebt. Eerlijk, veilig en makkelijk. Zoals het hoort.

Alles in Nederland

Wij zijn Nederlands, en dat blijven we. Alles wat wij opslaan beheren wij zelf en verlaat nooit Nederlandse bodem. We werken met Nederlandse partijen die staan voor transparantie en eerlijkheid. Zij bieden ons de mogelijkheid om zelf onze infrastructuur te beheren. Zo kun je er zeker van zijn dat alles goed zit.

Onze partners

TransIP en Hostnet zijn onze partners voor domeinregistraties. Onze servers staan op meerdere locaties, bij het in Hengelo gevestigde Previder. Specialist op gebied van datacenters en 100% Nederlands.

Alle betalingen worden door onze partner Mollie uitgevoerd. Ook dit is een Nederlands bedrijf, slaat alles op in Europa en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen