Bitwolk

Gevoelige gegevens en documenten versturen met Bitwolk Bestanden

Gevoelige gegevens.

Als advocaat kom je dagelijks in aanraking met gevoelige gegevens. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens, financiële stukken of concurrentiegevoelige informatie. Vaak moet je deze informatie delen met een collega, opvragen van een cliënt of versturen naar een andere partij die de stukken moet doornemen. Natuurlijk wil je deze documenten zo goed mogelijk beschermen. Zowel voor jezelf, om aan de AVG/GDPR te voldoen, als voor je cliënt.

Security en privacy by design, encryptie voor optimale veiligheid

De beste beveiliging.

Bitwolk helpt jou en je collega's in het beschermen van deze gegevens. Wij omarmen het principes van security & privacy by design en security & privacy by default. We gebruiken de sterkste end-to-end versleuteling zodat niemand kan meelezen. Ook staat tweetraps authenticatie voor je bestanden standaard aan. Veiligheid en privacy is bij ons geen optie maar de standaard.

Veilig bestanden versturen

Bestanden versturen.

Verstuur eenvoudig bestanden zonder dat iemand meekijkt, ook naar mensen zonder Bitwolk-account. Perfect voor het opsturen van documenten met gevoelige informatie naar een collega, partner of cliënt. Foutje gemaakt? Geen probleem, bestanden zijn altijd weer in te trekken. Wel zo handig.

Bitwolk Bestanden overzicht

Bestanden ontvangen.

Soms is het nodig om veilig bestanden te ontvangen. Bitwolk biedt ook daarvoor de perfecte oplossing. Maak eenvoudig een map aan waarin je één of meerdere bestanden ontvangt. Eenvoudig én veilig.

 • Nederlandse cloud, een eigen platform

  Opgeslagen in Nederland

  We hebben een eigen platform en werken met Nederlandse partners. Niets verlaat Nederland.

 • Beveiligde opslag, versleuteld in je eigen kluis

  Beveiligde opslag

  Alle gegevens slaan we versleuteld op in je eigen kluis. Om er zeker van te zijn dat niemand meekijkt.

 • Simpel in gebruik, voor jou en je cliënten

  Simpel in gebruik

  Geen moeilijke portals, het is makkelijk en past in elk bestaand proces. Zowel voor jou als voor de ontvanger.

 • Een eigen stijl voor een professionele uitstraling

  Eigen stijl

  Stel eenvoudig een eigen beeld in voor de uitstraling die bij jouw bedrijf past.

Prijzen.

Gewoon alles inbegrepen, wel zo makkelijk.

 • 10 GB — Per gebruiker
  € 10 p/m of € 100 per jaar

Betaal per jaar en krijg twee maanden gratis. Het abonnement is inclusief bestanden, e-mail, agenda en contactenboek. Je totale verbruik is de opslag van alle applicaties bij elkaar en elke GB bevat 1024 MB (het zijn gibibytes).

De prijzen zijn per gebruiker, inclusief transactiekosten en BTW. Een gebruiker is een persoonlijk e-mailadres (naam@domein.nl), e-mailaliassen zijn gratis (bijvoorbeeld adressen voor groepsgebruik zoals administratie@domein.nl).

Prijzen.

Gewoon alles inbegrepen, wel zo makkelijk.

Alleen wat je nodig hebt.

Alle pakketten zijn inclusief bestanden en optioneel e-mail, agenda en contactenboek. Pakketten stel je zelf samen door de nodige opslag en het aantal gebruikers te kiezen. Zo betaal je nooit teveel en uitbreiden is altijd mogelijk. De eerste maand is gratis, meld je aan om het zelf vrijblijvend te ontdekken.

De kleine lettertjes.

Alle prijzen zijn inclusief transactiekosten en exclusief BTW. Een gebruiker is een persoonlijk e-mailadres (naam@domein.nl) waarmee ingelogd wordt, Bitwolk Mail e-mailaliassen worden niet gezien als gebruikers. We verlengen je abonnement automatisch met een maand als deze afloopt. Elke GB bevat 1024 MB.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten, een online demo aanvragen of hulp met overstappen? We helpen graag. Neem contact ons op, stuur een mail naar hallo@bitwolk.nl of bel 053 36 90 5 95.

Lever je ICT-diensten? We werken graag samen, kopje koffie?

82,65
euro per jaar
Dat is 82,65 euro per gebruiker per jaar (100 euro incl. BTW).
ZZP
Enterprise
1 Gebruikers
10 Opslag

Bestanden

Mail

Agenda

Contacten
MeerMeer is onderweg, dat zit er gratis bij.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen