Bitwolk

Gevoelige gegevens en documenten versturen met Bitwolk Bestanden

Gevoelige documenten.

Je komt dagelijks in aanraking met gevoelige gegevens. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens, concurrentiegevoelige informatie, of (medische) dossiers. Vaak deel je deze gegevens met een collega of vraag je ze op van een opdrachtgever of cliënt. Natuurlijk wil je deze gegevens zo goed mogelijk beschermen. Zowel voor jezelf, om aan de AVG te voldoen, als voor je cliënt of opdrachtgever.

Security en privacy by design, encryptie voor optimale veiligheid

De sterkste beveiliging.

Bitwolk helpt jou en je collega's met het beveiligen van deze gegevens. Wij omarmen het principes van security & privacy by design en security & privacy by default. We gebruiken de sterkste end-to-end encryptie zodat niemand kan meelezen. Veiligheid en privacy is bij ons geen optie maar de standaard.

Veilig bestanden versturen

Bestanden versturen.

Verstuur eenvoudig bestanden zonder dat iemand meekijkt, ook naar mensen zonder Bitwolk-account. Perfect voor het opsturen van documenten met gevoelige gegevens naar een collega, partner of cliënt. Per ongeluk verkeerd verstuurd? Geen probleem, bestanden zijn altijd weer in te trekken. Wel zo handig.

Bitwolk Bestanden overzicht

Bestanden ontvangen.

Soms is het nodig om veilig bestanden te ontvangen. Bitwolk biedt ook daarvoor de perfecte oplossing. Maak eenvoudig een map aan waarin je één of meerdere bestanden ontvangt, ook van mensen zonder Bitwolk-account. Eenvoudig én veilig.

 • Tweetraps authenticatie voor nog meer veiligheid

  Tweetraps authenticatie

  Gebruik tweetraps authenticatie voor je bestanden om ze nog beter te beschermen.

 • Simpel in gebruik, voor jou en je cliënten

  Simpel in gebruik

  Geen moeilijke portals, het is makkelijk en past in elke werkwijze. Zowel voor jou als voor de ontvanger.

 • Beveiligde opslag, versleuteld in je eigen kluis

  Beveiligde opslag

  Alle gegevens slaan we versleuteld op in je eigen kluis. Zo kijkt niemand mee, ook wij niet.

 • Nederlandse cloud, een eigen platform

  Opgeslagen in Nederland

  We hebben een eigen platform en werken met Nederlandse partners. Niets verlaat Nederland.

Prijzen.

Gewoon alles inbegrepen, wel zo makkelijk.

 • 10 GB — Per gebruiker
  € 10 p/m of € 100 per jaar

Betaal per jaar en krijg twee maanden gratis. Het abonnement is inclusief bestanden, e-mail, agenda en contactenboek. Je totale verbruik is de opslag van alle applicaties bij elkaar en elke GB bevat 1024 MB (het zijn gibibytes).

De prijzen zijn per gebruiker, inclusief transactiekosten en BTW. Een gebruiker is een persoonlijk e-mailadres (naam@domein.nl), e-mailaliassen zijn gratis (bijvoorbeeld adressen voor groepsgebruik zoals administratie@domein.nl).

Prijzen.

Gewoon alles inbegrepen, wel zo makkelijk.

Alleen wat je nodig hebt.

Alle pakketten zijn inclusief bestanden en optioneel e-mail, agenda en contactenboek. Pakketten stel je zelf samen door de nodige opslag en het aantal gebruikers te kiezen. Zo betaal je nooit teveel en uitbreiden is altijd mogelijk. De eerste maand is gratis, meld je aan om het zelf vrijblijvend te ontdekken.

De kleine lettertjes.

Alle prijzen zijn inclusief transactiekosten en exclusief BTW. Een gebruiker is een persoonlijk e-mailadres (naam@domein.nl) waarmee ingelogd wordt, Bitwolk Mail e-mailaliassen worden niet gezien als gebruikers. We verlengen je abonnement automatisch met een maand als deze afloopt. Elke GB bevat 1024 MB.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten, een online demo aanvragen of hulp met overstappen? We helpen graag. Neem contact ons op, stuur een mail naar hallo@bitwolk.nl of bel 053 36 90 5 95.

Lever je ICT-diensten? We werken graag samen, kopje koffie?

82,65
euro per jaar
Dat is 82,65 euro per gebruiker per jaar (100 euro incl. BTW).
ZZP
Enterprise
1 Gebruikers
10 Opslag

Bestanden

Mail

Agenda

Contacten
MeerMeer is onderweg, dat zit er gratis bij.

Ontdek ook hoe makkelijk veilig is.

Gratis proefperiode van een maand, zonder verplichtingen.

Gratis proberen